Beste Balayage Kapper Amsterdam Kapsalon Flashhair

De Balayage specialisten vindt u bij Balayage kapper Amsterdam

Voor een perfecte Balayage Amsterdam behandeling hoef je vanaf nu niet ver meer te zoeken. Bij Flash Hair gebruiken we al jaren de balayage techniek om een unieke look voor uw haren te verkrijgen.

Ben je momenteel op zoek naar een echte balayage behandeling? Heb je een bepaalde kleur in gedachten? Of wil je hier advies over? Bij ons vindt u de oplossing. Bij Balayage Amsterdam Flashhair verwelkomen we je met open armen. We doen ons best om ervoor te zorgen dat u aan het einde van uw balayage behandeling 100% tevreden naar huis gaat. Hiervoor combineren we de kennis en expertise van onze Topstyliste met uw specifieke wensen. Door deze unieke combinatie, ben je ervan verzekerd om met een glimlach de winkel te verlaten. Het is in ieder geval de ervaring die we de afgelopen 12 jaar hebben opgebouwd waardoor wij ons nu Balayage-specialisten mogen noemen.

Wat zijn de verschillen tussen Balayage, Highligts en Lowlights?

Wat is Balayage en waarom juist bij de Balayage specialisten van Flashhair

Balayage is het Franse woord voor "vegen". In feite zit de betekenis al in het woord zelf! Balayage is een haarverftechniek waarbij haarverf met een kwast in het haar wordt gestreken om een subtiele overgang tussen twee haarkleuren te creëren. De lichte kleur komt vooral naar voren op het oppervlak van je haar, waardoor de overgang een natuurlijke uitstraling krijgt. Grootste pluspunt: Balayage groeit geleidelijk uit. Ga je voor au naturelle en wil je net iets anders dan je eigen kleur. Kies dan voor balayage.

Highligts

Sunkissed hair, au naturelle of ‘on trend’. Nieuw seizoen, nieuwe kleur! Met highlights, lowlights en balayage geven wij je haar het effect dat jij wil.
Hightlighten blijft een populaire kleurtechniek. We maken streepjes in je haar die lichter zijn dan je eigen haarkleur. Dit geeft je haar meer diepgang en textuur. Wie wil nou niet een sunkissed look!

Lowlights

Lowlights zijn het tegenovergestelde van highlights. Bij Balayage Amsterdam maken we streepjes in je haar die donkerder zijn dan je eigen haarkleur.

Maak direct een afspraak bij de Beste Balayage Kapper Amsterdam!

PLAN UW AFSPRAAK IN

Gemakkelijk en snel aangeven op welke dag je je afspraak bij Balayage Amsterdam wilt inplannen

Bij flashhair kunt u vanaf nu uw afspraak voor een Balayage online inplannen,
gemakkelijk en snel. Wij nemen na uw aanvraag altijd telefonisch contact op om de afspraak te bevestigen en een definitieve tijd voor de betreffende datum door te geven.

Andere vragen? Neem contact met ons op

Vraag vrijblijvend advies.

  captcha

  Voor de mooiste Balayage gaat u naar Balayage Amsterdam Kapsalon Flashhair

   

  Ook voor Balayage Kapper Blond kunt u terecht bij Kapsalon Flashhair

  De mooiste Balayage blond creaties zijn voor ons een uitdaging!

  Het maken van de mooiste Blonde Balayage creatie is meer dan een kolfje naar de hand bij onze kapsalon. Het is één van de specialisaties waardoor wij zorgen dat u altijd tevreden naar huis gaat. Uw haar wordt er gekleurd in alle mogelijke stijlen dankzij uw Topstyliste Pauline. Zij staat voor kwaliteitsvolle kleuringsbehandelingen die uitsluitend van de hoogste kwaliteit zijn. Bij Kleurspecialist voor Balayage behandelingen Amsterdam krijgt u dus een haarkleuring op basis van uitgebreid advies, want alleen het beste is goed genoeg voor uw haar! In het verlengde van Balayage kleuringen, letterlijk en figuurlijk, kan u bij Flashhair ook terecht voor highlights en andere creatieve haarbehandelingen. Kom langs en ervaar de eindeloze mogelijkheden in ons kapsalon! Uw redder in nood!

  Is Balayage geschikt voor fijn en teer haar?

  Balayage laten zetten door dé specialist in Amsterdam

  Als je je haar wilt laten verhelderen met Balayage kapsalon Amsterdam is het nodig om peroxide te gebruiken. Peroxide kan agressief zijn voor fijn haar of haar dat niet in een goede conditie is, waardoor het haar extra droog en beschadigd kan worden. Er bestaan verschillende sterktes peroxide voor de kleuringen bij Balayage maar zullen nooit hoger gaan dan 6%. Als je kiest voor een kleur die bijvoorbeeld maar 1 of 2 tinten lichter is dan je eigen haarkleur, is het misschien wel mogelijk. Laat je Balayage kapper Amsterdam daarvoor eerst goed de conditie van je haar analyseren. Wanneer we Balayage in Amsterdam zetten doen we dit uitsluitend met Olaplex, dit zorgt ervoor dat we meer zekerheid hebben met betrekking tot de kwaliteit van jouw haren.

  Balayage of Geavanceerde kleurcorrectie bij Balayage specialist Amsterdam

  Maak een afspraak bij de kleurenspecialist voor Balayage Amsterdam?

  Ben je ooit gefrustreerd geweest toen je je haarkleur veranderde en het er niet uitzag zoals je wilde? Of misschien wil je gewoon je huidige haarkleur veranderen in iets heel anders? Wij kunnen u helpen de haartint en kleur te krijgen die u echt wilde. Wij zijn dé specialisten voor de nieuwste Balayage technieken.

  Belangrijk: Waarom is het belangrijk om vooraf een kleurconsult te hebben? Tijdens het pre-treatment consult controleren en bepalen we zorgvuldig de conditie van het haar, die telefonisch niet te controleren is, en proberen we miscommunicatie te voorkomen. Om deze reden zullen wij u niet telefonisch of per sms informeren over tarieven of exacte prijzen. Na zorgvuldige begeleiding en contole in onze salon, zullen we de geschatte mogelijkheden en aanbevolen Balayage behandeling uitleggen die bij uw haartype past.

  De specialiste voor kleurbehandelingen vindt u bij Balayage Kapper Amsterdam

   

  Is Balayage alleen voor blond haar?

  Met een balayage kun je alle kanten qu kleur. Het hoeft zeker niet allemaal helemaal blond te zijn. Een mooie bruine balayage die dicht bij de de donkere natuurtint blijft, maar toch verschilende kleurdimensies heeft, kan ook echt heel mooi zijn.Veel belangrijker is dat we kijken wat bij je past en wat mooi is bij jouw huidtint.

  Hoe vaak moet je Balayage laten bijwerken?

  Het is niet ongebruikelijk dat onze balayage klanten maar 3 – 4 keer per jaar terug naar de Balayage Amsterdam salon komen om hun balayage te laten bijwerken. Mocht je behoefte hebben aan een touch-up, kan je tussendoor bijvoorbeeld het haar door ons laten bijwerken. Zo zie je er weer tot in de puntjes verzorgd uit.’

  Hou hou je een Balayage mooi en gezond?

  In de meeste gevallen wordt er gebruik gemaakt van producten die waterstofperoxide bevatten om je haar te ontkleuren voor een balayagebehandeling. De kleurpigmenten moeten namelijk uit je haar worden gehaald, voordat je een lichtere kleur toe kunt passen. Ontkleuren is helaas niet goed voor je haar. Je haar kan ervan uitdrogen. Daarom maken wij altijd gebruik van olaplex. Daarnaast adviseren we je om gebruik te maken van deze producten om je haar te hydrateren.

  In ons salon adviseren wij de producten van Olaplex zoals shampoo en conditioner. Deze producten versterken de frisse blonde tint en neutraliseren geeltinten en de warme ondertonen in het haar. Door de speciale samenstellingen is dit de perfecte shampoo voor natuurlijk of gekleurd blond haar en de conditioner zorgt voor het hestel en gezonder maken van het haar.

  Hoeveel tijd neemt een Balayage behandeling in beslag?

  Een behandeling is afhankelijk van de lengte en dikte van je haar. Ook zit er veel tijdsverschil in van welke kleur je afkomt en naar welke kleur je toe wilt. Een ander groot aspect wat meetelt is de staat van jouw haar op dit moment. Mocht het zo zijn dat u zelf al tijden met verschillende doe het zelf kleuringen heeft gewerkt, dan zullen wij dit eerst moeten behandelen. Dit kan veel tijd in beslag nemen. De behandelingen kunnen varieren van 2 uur tot wel 8 uur. Daarom is het handig om eerst even bij ons langs te komen zodat we van te voren alles kunnen bespreken.

  Een prettige bijkomstigheid is dat u uw auto precies voor de deur kunt parkeren, en dit is nog gratis ook!

  De voordelen van een Balayage Amsterdam behandeling:

  - Je zult nauwelijks (zichtbare) uitgroei krijgen.
  - Je kunt meer afwisseling creëren met een natuurlijke kleur.
  - Geen harde lijnen en verfstrepen.
  - Je hoeft minder vaak naar de kapper en er is minder onderhoud nodig qua kleuring.
  - Het is een ideale manier om te beginnen met het kleuren van je haar (als je dit voor het eerst doet).

  Ik ben van mijzelf heel donker, kan ik met Balayage naar licht?

  Dat is zeker mogelijk, echter is het afhankelijk van of je natuurlijk donker haar hebt of geverfd donker haar. Eerder geverfd haar is lastiger lichter te maken en heeft meestal ook nog een toner nodig om er een natuurlijke tint van te maken. Bij de experts van Balayage Amsterdam gebruiken we hier een prachtige gloss voor en gaan deze uitdaging graag aan!

  Wat kost balayage verven, wat zijn de kosten voor een Balayage behandeling?

  Een Balayage kost tussen de €80-€250 De exacte prijs is afhankelijk van de wensen en de lengte van het haar. Uiteraard kan het per kapsalon ook verschillen. Maar bij een Balayage Amsterdam behandeling adviseren we uitsluitend voor de beste te gaan, want hier geldt vaak het spreekwoord: goedkoop is duurkoop! Onze Topstyliste Pauline staat voor u klaar!

  Overige vragen? Bel nu direct

  Dé gespecialiseerde kapsalon in Amsterdam voor Balayage vind u bij Flashhair

   

  Wat is foilyage?

  Balayage Amsterdam heeft zich verder ontwikkeld tot een betere versie en geeft je haar meer glans. Wil je de kleur van je haar nieuw leven inblazen zonder opvallende kleuren en sterke contrasten dan is dit de kleurtechniek die bij je hoort .

  Foilyage zorgt net als balayage voor een natuurlijke look, maar is in tegenstelling tot balayage geen freehand techniek. Bij foilyage wordt er gebruik gemaakt van – de naam zegt het al – folies. Deze folies zorgen voor een levendiger, intenser effect.

  Wat is het verschil tussen balayage en foilyage? Bij Balayage Amsterdam leggen wij dit graag uit.

  Het geheim van de freehand techniek van balayage is dat de verf met de freehand techniek op het haar wordt geveegd. Bij foilyage worden balayage en folies gecombineerd. Het geverfde haar wordt in folie gewikkeld. Het voordeel hiervan is dat de folies hitte vasthouden waardoor het haar sterker zal oplichten. Het tweede voordeel is dat er preciezer gewerkt wordt met folies dan uit de losse hand en je minder last krijgt van uitgroei. De foilyage-highlights beginnen niet direct bij de aanzet en worden naar de punten toe lichter en feller maar behouden tegelijk een natuurlijk effect van een echte sunkissed look. Omdat het haar lichter wordt aan de uiteinden zorgt dit voor een meer natuurlijke uitgroei. Bepaalde delen van het haar kunnen worden gecombineerd tussen deze twee technieken, waarbij we het haar willen oplichten voor een jeugdige en frisse uitstraling.

  Teasylights

  Bij teasy lights worden de haren voor het kleuren 'geteased' ofwel tegengekamd. Dit zorgt ervoor dat de helft van een lok als het ware verschoven wordt. Hierdoor creëren we een heel natuurlijke blend en geen 'streepjeseffect'

  Een andere bijzonderheid van teasy lights is dat ze niet direct bij de haarwortels worden gezet maar vaak pas halverwege de haarlengte. Hierdoor krijg je een heel natuurlijk effect dat doet denken aan het ombré effect van weleer, maar dat toch anders is omdat niet alle haarpunten licht opgekleurd zullen zijn.

  Teasy lights geven je haar een natuurlijke, zonnige touch mee, en ze zijn low maintenance. Je hebt er eigenlijk geen omkijken naar. Naarmate je haar groeit en wordt bijgeknipt, groeien ze uit. Om uitgroei bij de aanzet hoef je je niet druk te maken want de teasy high lights worden zo laag ingezet dat het haar bovenop je hoofd sowieso donkerder is. Richting je haarpunten wordt het dankzij de teasy lights lichter.

  Overige vragen? Bel nu direct