EXTENTIONS FLASHHAIR ALMERE

CLIP-IN EN FLIP-IN HAIR EXTENSIONS

Je wilde altijd al mooi lang haar omdat je eigen haar niet heel lang is? Je kunt het creëren. Een volle bos haar omdat je fijn haar hebt? Het is mogelijk.

Een prachtige coupe voor de mooiste dag van je leven, je bruiloft of voor een speciale gelegenheid, geen probleem! Steeds meer vrouwen wensen een volle lange haarbos zonder beschadiging van het eigen haar. Doordat ik met verschillende systemen heb gewerkt heb ik mijn persoonlijke voorkeuren kunnen filteren. Mijn uitgangspunt is een prachtige hoogwaardige kwalitatieve haarverlenging zonder beschadiging van het eigen haar met een systeem wat makkelijk te bevestigen is door jezelf.

Maak een afspraak

CLIP-IN EN FLIP-IN EXTIONSIONS

Een warm welkom en een luisterend oor voor al uw wensen als klant staan bij mij centraal. Aansluitend voorzie ik je van persoonlijk adviezen welke afgestemd zijn op jouw wensen, en laat ik de mogelijkheden en voordelen van onze Clip-in en Flip-in extensions zelf ervaren. Uiteraard voorzie ik je van een uitgebreid instructie en verzorgingsadvies.

Maak een afspraak

EXTENSIONS FLASHHAIR ALMERE

Clip-in en Flip-in extensions met persoonlijk aandacht en advies.

Je komt het bijna niet meer tegen. Ervaar het zelf! Ze worden massaal aangeboden voor een zo goedkope mogelijke prijs. Aantrekkelijk toch? Ja, zeker! Maar mijn ervaring verteld dat er veel problemen voortkomen uit deze aankopen. Doordat er geen persoonlijke aandacht wordt gegeven aan de verzorging van de producten, de kleuren niet goed te zien zijn op een website en er geen mogelijkheid is tot het in model snijden van de extensions blijkt goedkoop vaak duurkoop te zijn. Extensions worden na aankoop niet goed verzorgd waardoor de kwaliteit snel achteruit gaat, er wordt een verkeerde kleur besteld die net niet goed aansluit en/of de kwaliteit blijkt achteraf niet zo goed als men dacht. Bij Flash Hair kan ik u het totaalpakket aanbieden. U wordt voorzien van persoonlijk advies, instructie voor het inzetten van de extensions en de verzorging hiervan. Ook kunt u profiteren van onze andere diensten en, wanneer nodig de extensions in model laten snijden, zodat het perfect aansluit op uw eigen haar. Ook leveren wij de juiste verzorgingsproducten en speciale borstels als toevoeging aan het verzorgingsadvies waardoor u veel langer plezier kunt hebben van de extensions.

Bel of mail voor persoonlijk advies of afspraak, of kom gezellig langs bij ons in de salon!

Maak een afspraak