Haar kleuren Almere, Flash Hair, dè kapsalon voor dames en heren

De kleur- en kniptechnieken zijn innoverend en volgen de laatste trends. Er worden regelmatig nieuwe cursussen en workshops gevolgd om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en inzichten en u daarmee het beste van het beste te kunnen bieden voor onze kapsalon in Almere Haven en haar kleuren Almere Stad en haar kleuren Almere Buiten. Wij helpen je om het voor jou ideale kapsel te creëren. Wil je alleen de punten bijgeknipt hebben, ga je voor een nieuwe haarkleur of is het tijd voor een compleet nieuwe coupe? Wij kijken naar je haartype, je lichaamshouding en de vorm van je gezicht en baseren daar ons advies op. Samen met jou vinden we het kapsel bij haar kleuren Almere Stad dat precies bij je past. Met als uitgangspunt: mooi en gezond haar. Voor onze kleurspecialisaties maken wij ter ondersteuning graag gebruik van Olaplex.

Heb je lang haar, krullen, stug haar, of is je haar juist heel fijn? Bij haar kleuren Almere kun je gebruik te maken van de producten van Redken en Olaplex, zo kunnen we ieder haartype de behandeling geven bij haar kleuren Almere Stad die het nodig heeft. Voor elk haartype is er een verzorgingslijn, zodat we zonder problemen een prachtige nieuwe look kunnen creëren. Wij gaan voor hoge kwaliteit, gecombineerd met een betaalbare prijs.

Uw topstyliste Pauline is gespecialiseerd in de nieuwste knip en kleurtechnieken. Haar dat natuurlijk valt, uw persoonlijkheid volgt en gewoon altijd goed zit. Lijkt het eenvoudig? Niets is minder waar. Pauline, uw ervaren eigenaresse en Topstyliste bij Flash Hair, werkt op topniveau en zal alles in het werk stellen om uw coupe "van nature" prachtig te laten vallen. Het is een "vakidioot" die ervaring en creativiteit combineert om tot een verbluffend eindresultaat te komen. U laat uw dierbare bezit toch niet behandelen door een stagiaire, thuiskapper of zomaar een "kapper"? Het blonderen van het haar is èèn van de moeilijkste technieken waarvoor veel deskundigheid en ervaring genodigd is. Bij Topstyliste Pauline bent u in professionele en vertrouwde handen tegen vriendelijke tarieven. Ben je nieuwsgierig? Loop gewoon eens binnen bij haar kleuren Almere voor vrijblijvend advies!

Gratis parkeren direct voor de deur, voordelig en wel zo handig!

Haar kleuren Almere - Kleurrijke styling door specialisatie

De kleur- en kniptechnieken zijn innoverend en volgen de laatste trends. Er worden regelmatig nieuwe cursussen en workshops gevolgd om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en inzichten en u daarmee het beste van het beste te kunnen bieden bij onze kapsalon in Almere Haven..Wij helpen je om het voor jou ideale kapsel te creëren. Wil je alleen de punten bijgeknipt hebben, ga je voor een nieuwe haarkleur of is het tijd voor een compleet nieuwe coupe? Wij kijken naar je haartype, je lichaamshouding en de vorm van je gezicht en baseren daar ons advies op. Samen met jou vinden we het kapsel bij haar kleuren Almere dat precies bij je past. Met als uitgangspunt: mooi en gezond haar. Voor onze kleurspecialisaties maken wij ter ondersteuning graag gebruik van Olaplex. Heb je lang haar, krullen, stug haar, of is je haar juist heel fijn? Bij de kapper Almere Buiten kun je door gebruik te maken van de producten van Redken en Olaplex, kunnen we ieder haartype de behandeling geven bij kapper Almere Stad die het nodig heeft. Voor elk haartype is er een verzorgingslijn, zodat we zonder problemen een prachtige nieuwe look kunnen creëren. Wij gaan voor hoge kwaliteit, gecombineerd met een betaalbare prijs. Ben je nieuwsgierig? Loop gewoon eens binnen bij de kapper Almere voor vrijblijvend advies!

De haar kleuren Almere Haven die werkt volgens de laatste trends en technieken

Uw Topstyliste, Pauline, is gespecialiseerd in de nieuwste knip en kleurtechnieken en Olaplex. Je zal je snel vertrouwd voelen omdat wij veel waarde hechten aan uitgebreide en persoonlijke aandacht. Wij bieden je een deskundig advies tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Flashhair is gevestigd in haar kleuren Almere Haven een compleet verbouwd, flitsend gerestyled en mooi ingericht pand.


Maak een afspraak
Olaplex Naarden

Laat uw gegevens achter, en ik neem spoedig contact met u op, of plan direct uw afspraak in.


  captcha


  Flash Hair

  Kimwierde 33
  1333 DC Almere
  Tel: 036-8415544

  e-mail: info@flashhair.nl


  Volg ons: