Kapper Almere Haven, dè kapsalon voor dames en heren.


Kapper Almere Haven.

Bent u op zoek naar een nieuwe look of professionele kapper in Almere Haven? Uw topstyliste Pauline is gespecialiseerd in de nieuwste knip en kleurtechnieken.

Haar dat natuurlijk valt, uw persoonlijkheid volgt en gewoon altijd goed zit. Lijkt het eenvoudig? Niets is minder waar.
Pauline, uw talentvolle styliste bij Kapper Almere Haven, werkt op topniveau en zal alles in het werk stellen om uw coupe "van nature" prachtig te laten vallen. Het is een "vakidioot" die ervaring en creativiteit combineert om tot een verbluffend eindresultaat te komen.

Kleurrijke styling door specialisatieDe kleur- en kniptechnieken zijn innoverend en volgen de laatste trends. Er worden regelmatig nieuwe cursussen en workshops gevolgd om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en inzichten en u daarmee het beste van het beste te kunnen bieden bij onze kapsalon in Almere Haven. Wij helpen je om het voor jou ideale kapsel te creëren. Wil je alleen de punten bijgeknipt hebben, ga je voor een nieuwe haarkleur of is het tijd voor een compleet nieuwe coupe? Wij kijken naar je haartype, je lichaamshouding en de vorm van je gezicht en baseren daar ons advies op. Samen met jou vinden we het kapsel dat precies bij je past. Met als uitgangspunt: mooi en gezond haar. Voor onze kleurspecialisaties maken wij ter ondersteuning graag gebruik van Olaplex.

Heb je lang haar, krullen, stug haar, of is je haar juist heel fijn? Door gebruik te maken van de producten van Redken en Olaplex, kunnen we ieder haartype de behandeling geven die het nodig heeft. Voor elk haartype is er een verzorgingslijn, zodat we zonder problemen een prachtige nieuwe look kunnen creëren. Wij gaan voor hoge kwaliteit, gecombineerd met een betaalbare prijs. Ben je nieuwsgierig? Loop gewoon eens binnen voor vrijblijvend advies!


Maak een afspraak