Kleurbehandeling Almere Haven, dè kapsalon voor dames en heren

Bent u op zoek naar een nieuwe look of professionele kleurbehandeling Almere? Uw topstyliste Pauline is gespecialiseerd in de nieuwste knip en kleurtechnieken. Haar dat natuurlijk valt, uw persoonlijkheid volgt en gewoon altijd goed zit. Lijkt het eenvoudig? Niets is minder waar. Pauline, uw talentvolle styliste bij kleurbehandeling Almere Haven, werkt op topniveau en zal alles in het werk stellen om uw coupe "van nature" prachtig te laten vallen. Het is een "vakidioot" die ervaring en creativiteit combineert om tot een verbluffend eindresultaat te komen.


Gratis parkeren direct voor de deur, voordelig en wel zo handig!

Kleurbehandeling Almere - Kleurrijke styling door specialisatie

De kleur- en kniptechnieken zijn innoverend en volgen de laatste trends. Er worden regelmatig nieuwe cursussen en workshops gevolgd om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en inzichten en u daarmee het beste van het beste te kunnen bieden bij onze kapsalon in Almere Haven en kleurbehandeling Almere Stad en kleurbehandeling Almere Buiten. Wij helpen je om het voor jou ideale kapsel te creëren. Wil je alleen de punten bijgeknipt hebben, ga je voor een nieuwe haarkleur of is het tijd voor een compleet nieuwe coupe? Wij kijken naar je haartype, je lichaamshouding en de vorm van je gezicht en baseren daar ons advies op. Samen met jou vinden we het kapsel bij kleurbehandeling Almere Stad dat precies bij je past. Met als uitgangspunt: mooi en gezond haar. Voor onze kleurspecialisaties maken wij ter ondersteuning graag gebruik van Olaplex. Heb je lang haar, krullen, stug haar, of is je haar juist heel fijn? Bij de kleurbehandeling Almere Buiten kun je door gebruik te maken van de producten van Redken en Olaplex, kunnen we ieder haartype de behandeling geven bij kleurbehandeling Almere Stad die het nodig heeft. Voor elk haartype is er een verzorgingslijn, zodat we zonder problemen een prachtige nieuwe look kunnen creëren. Wij gaan voor hoge kwaliteit, gecombineerd met een betaalbare prijs. Ben je nieuwsgierig? Loop gewoon eens binnen bij de kleurbehandeling Almere voor vrijblijvend advies!

De kleurbehandeling kapper in Almere Haven die werkt volgens de laatste trends en technieken

Uw Topstyliste, de kleurbehandeling Almere Buiten, is gespecialiseerd in de nieuwste knip en kleurtechnieken en Olaplex. Je zal je snel vertrouwd voelen omdat wij veel waarde hechten aan uitgebreide en persoonlijke aandacht. Wij bieden je een deskundig advies tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Flashhair is gevestigd in kleurbehandeling Almere Haven een compleet verbouwd, flitsend gerestyled en mooi ingericht pand.


Maak een afspraak
parallax background

WELKOM BIJ
FLASHHAIR

De kapper in Almere Haven die werkt
volgens de laatste trends en technieken.

Maak een afspraak