Kleurspecialist Almere

Uw Kleurbehandeling specialiste voor Almere en omgeving.
De kleurenkapper voor de nieuwste trends en technieken.


Maar direct een afspraak!


Haarkleur behandelingen door Kleurspecialist Almere

Uw haarkleuring in vertrouwde handen bij Kleurbehandeling Almere

Haarkleuringen zijn meer dan een kolfje naar de hand bij onze kapsalon. Het is één van de specialisaties waardoor wij zorgen dat u altijd tevreden naar huis gaat. Uw haar wordt er gekleurd in alle mogelijke stijlen dankzij uw topstyliste Pauline. Zij staat voor kwaliteitsvolle kleuringsbehandelingen die uitsluitend van de hoogste kwaliteit zijn. Bij Kleurspecialist Almere krijgt u dus een haarkleuring op basis van uitgebreid advies, want alleen het beste is goed genoeg voor uw haar! In het verlengde van kleuringen, letterlijk en figuurlijk, kan u bij Flashhair ook terecht voor highlights en andere creatieve haarbehandelingen. Kom langs en ervaar de eindeloze mogelijkheden in ons kapsalon! Uw redder in nood!

Hebt u zelf uw haar onder handen genomen en is uw haarkleuring mislukt? Dan zijn wij er om de fout recht te trekken. Er wordt gezorgd voor een vakkundige aanpak zodat uw haar er keurig mooi en toonbaar uit ziet.

Je bent niet tevreden over je huidige haarkleur (geen nood, je bent niet de enige) of je droomt gewoon van een echt Pinterestkapsel. Een nieuw hoofdstuk is aangebroken? Je wilt je misschien anders voelen, er anders uitzien? Tijd voor jouw nieuwe look! Als je nog steeds niet weet welke stijl je moet kiezen, adviseert Kleurspecialist Almere je graag over de mogelijkheden van Kleurbehandeling Almere, zodat je gemakkelijker kunt kiezen.

Waarom Kleurspecialist Almere

  • Persoonlijke aandacht
  • Highlights specialist
  • Color specialist
  • Balayage specialist
  • Blond specialist
  • Kleur correcties
  • Uitsluitend hoogwaardige producten
  • 1 op 1 behandelingen
  • Gratis parkeren voor de deur
  • Uitsluitend op afspraak

  Flash Hair

  Tel: 036-8415544

  e-mail: info@flashhair.nl


  Volg ons:

  Hallo, ik ben Pauline,
  uw Top Styliste.

  Olaplex Naarden

  Vraag vrijblijvend advies.

PLAN UW AFSPRAAK IN

Gemakkelijk en snel aangeven op welke dag
je je afspraak wilt inplannen

Bij Kleurspecialist Almere kunt u vanaf nu uw afspraak online inplannen,
gemakkelijk en snel. Wij nemen na uw aanvraag altijd telefonisch contact op om de afspraak te bevestigen en een definitieve tijd voor de betreffende datum door te geven.

Andere vragen? Neem contact met ons op

Vraag vrijblijvend advies.

  captcha

  Voor de mooiste Highligts gaat u naar Kleurbehandeling Almere Kapsalon Flashhair

   

  Highlights of Kleuren bij Kleurspecialist Almere

  Hoe werken wij

  Dit is hoe het werkt: Bij het kennismakingsgesprek luisteren we eerst naar jou. Wat heb je zelf voor wensen & waarvan droom je nu eigenlijk? Wat zegt jouw persoonlijkheid, je stijl & wat straal je momenteel uit? Er wordt gekeken wat er bij je past qua gezichtsvorm, huidskleur maar zeker ook persoonlijkheid. En we bekijken ook de mogelijkheden die jouw haren ons bieden & wat je haarkleur mogelijkheden zijn. Met elk aspect wordt rekening gehouden. Wij geven je alle informatie over het verdere verloop, incl. een prijsbepaling.

  Pauline bespreekt zelf persoonlijk elke kleurbehandeling & adviseerd hoe het stappenplan eruit zal zien. Zij bezorgt jou de perfecte look volledig passend bij de nieuwe “ik”. Jouw haren krijgen de juiste tinten & de juiste naverzorgingen. Geniet ondertussen van een lekkere verse kop koffie.

  Die langverwachte voor & na foto wordt nu werkelijkheid & met de juiste naverzorgingsproducten voor je haren krijg je professioneel advies om lang plezier te krijgen van jouw nieuwe kapsel. Zo kan je nadien nog lang genieten kan van je nieuwe perfecte (Pinterest)look, zonder schade aan de haren & met zo min mogelijk onderhoud nadien. Daar streven wij naar.

  Color specialist voor Almere en omstreken

  Highligts laten zetten door Kleurspecialist Almere

  Flashhair is de kleur- & make-over specialist van Almere. In onze trendy salon geven wij uitgebreid advies & is naast onze expertise een enorme variëteit aan kleurservices te vinden. Voor elke wens hebben wij dé oplossing. Wij maken de perfecte custom designed color voor jou op maat, telkens met respect voor je haarkwaliteit. Wist je trouwens dat een kleur niet definitief moest te zijn... In onze richtprijzen zitten verzorgingen, snit & styling inbegrepen. En aangezien voor ons je haarkwaliteit super belangrijk is, ongeacht welke haarkleur je kiest, adviseren wij altijd gratis over de correcte naverzorgingsproducten na elk bleachingsproces zodat wij op die manier jou kunnen verzekeren van haren in topkwaliteit. Want laten we eerlijk zijn, geen enkele haarkleur is mooi, hoe duur ze ook mocht zijn, op droge, weerbarstige & afgebroken lokken, toch? ​

  BELANGRIJK: Waarom is een voorafgaand kleuradvies belangrijk? Een consultatie voorafgaand aan de behandeling helpt ons om de fysieke staat van je haar grondig te bekijken en te evalueren, iets dat onmogelijk telefonisch kan, en het verzekert ons ervan dat we geen fouten maken in de communicatie. Om deze reden geven we telefonisch of via tekstbericht geen tarief of exacte prijs. Na een gedetailleerde consultatie in ons salon, geeft Kleurspecialist Almere je een algemeen beeld van de mogelijkheden en wat is aanbevolen voor jouw haartype.

  De specialiste voor kleurbehandelingen vindt u bij Kleurspecialist Almere

   

  OLAPLEX bij uw kleurspecialist Almere

  Voorkom beschadigd haar met Olaplex

  Maak je niet langer ongerust dat een kleuring je haar zal beschadigen! Met Olaplex is dat verleden tijd! Olaplex is een baanbrekend product om in één keer intensieve (ont)kleuringen, lokken , balayages, … te realiseren! Tevens is het de redding voor reeds beschadigd haar!

  Chemische en thermische behandelingen zoals kleuren, blonderen, föhnen en het gebruik van de stijltang kunnen het haar beschadigen. Deze schade uit zich in zwakke of futloze lokken, in haarkleuren die doffer worden, in gespleten punten en haar dat aanvoelt als stro. In het ergste geval breekt het zelfs af.

  Daarom gebruiken wij sinds enige tijd OLAPLEX bij kleuringen die veel van het haar vragen. De resultaten zijn echt geweldig te noemen! OLAPLEX is een uniek product dat gemengd kan worden met de verf waardoor bij veeleisende (ont)kleuringen het haar zijn gezonde veerkracht en uitstraling behoudt. Door dit toe te voegen geef je het haar extra bescherming en glans. Je schept de mogelijkheid om tijdens het verven net dat stapje verder te gaan.

  Een Olaplexbehandeling kan eveneens zonder kleuring geboekt worden, als weldadige herstelkuur voor reeds beschadigd haar. Een behandeling maakt het haar weer gezond en zacht!

  Olaplexbehandeling bestaat uit drie stappen:

  Olaplex nr 1 wordt door de haarstylist toegevoegd aan je (ont)kleuring, highlights, balayage, … of verdund met water voor een opzichzelfstaande herstellende behandeling.

  Olaplex nr 2 wordt door de haarstylist aangebracht direct nadat je (ont)kleuring of permanent is uitgespoeld.

  Olaplex nr 3 neem je mee naar huis om zelf te gebruiken. Door deze intensieve behandeling wordt je haar nóg sterker. Breng eens per week een hoeveelheid aan en laat het minimaal 10 minuten intrekken. Hoe langer het product inwerkt, hoe beter het resultaat! Spoel het uit en verzorg je haar met een goede shampoo en conditioner. Vraag vrijblijvend vakkundig advies!

  Overige vragen? Bel nu direct

  De kapsalon in Almere gespecialiseerd in kleurbehandelingen vind u bij Flashhair

  Wat klanten vertellen over Kleurspecialist Almere


  121 beoordelingen met een gemiddelde score van 4.7- / - 5.0