Mannen kapper Almere, Flashhair, dè kapsalon voor heren

Bent u op zoek naar een nieuwe mannen kapper Almere? Uw topstyliste Pauline is gespecialiseerd in de nieuwste knip en kleurtechnieken. Haar dat natuurlijk valt, uw persoonlijkheid volgt en gewoon altijd goed zit. Lijkt het eenvoudig? Niets is minder waar. Pauline, uw talentvolle styliste bij mannen kapper Almere Haven, werkt op topniveau en zal alles in het werk stellen om uw coupe "van nature" prachtig te laten vallen. Het is een "vakidioot" die ervaring en creativiteit combineert om tot een verbluffend eindresultaat te komen.


Gratis parkeren, direct voor de deur, lekker voordelig en wel zo handig!

Mannen kapper Almere - Kleurrijke styling door specialisatie

De kleur- en kniptechnieken zijn innoverend en volgen de laatste trends. Er worden regelmatig nieuwe cursussen en workshops gevolgd om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en inzichten en u daarmee het beste van het beste te kunnen bieden bij onze mannen kapper in Almere Haven en mannen kapper Almere Stad en mannen kapper Almere Buiten. Wij helpen je om het voor jou ideale kapsel te creëren. Wil je alleen de punten bijgeknipt hebben, ga je voor een nieuwe haarkleur of is het tijd voor een compleet nieuwe coupe? Wij kijken naar je haartype, je lichaamshouding en de vorm van je gezicht en baseren daar ons advies op. Samen met jou vinden we het kapsel bij mannen kapper Almere Stad dat precies bij je past. Met als uitgangspunt: mooi en gezond haar. Voor onze kleurspecialisaties maken wij ter ondersteuning graag gebruik van Olaplex. Heb je lang haar, krullen, stug haar, of is je haar juist heel fijn? Bij de mannen kapper Almere Buiten kun je door gebruik te maken van de producten van Redken en Olaplexx, kunnen we ieder haartype de behandeling geven bij mannen kapper Almere Stad die het nodig heeft. Voor elk haartype is er een verzorgingslijn, zodat we zonder problemen een prachtige nieuwe look kunnen creëren. Wij gaan voor hoge kwaliteit, gecombineerd met een betaalbare prijs. Ben je nieuwsgierig? Loop gewoon eens binnen bij de mannen kapper Almere voor vrijblijvend advies!

De mannen kapper in Almere Haven die werkt volgens de laatste trends en technieken

Uw Topstyliste, de mannen kapper Almere Buiten, is gespecialiseerd in de nieuwste knip en kleurtechnieken en Olaplex. Je zal je snel vertrouwd voelen omdat wij veel waarde hechten aan uitgebreide en persoonlijke aandacht. Wij bieden je een deskundig advies tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Flashhair is gevestigd in mannen kapper Almere Haven een compleet verbouwd, flitsend gerestyled en mooi ingericht pand.


Maak een afspraak
Olaplex Naarden

Laat uw gegevens achter, en ik neem spoedig contact met u op, of plan direct uw afspraak in.


  captcha


  Flash Hair

  Kimwierde 33
  1333 DC Almere
  Tel: 036-8415544

  e-mail: info@flashhair.nl


  Volg ons: