OLAPLEX EEMNES

Olaplex, nu alle kleurbehandelingen, zelfs platina blond,
zonder beschadigingen en sterker dan ooit. Hersteld ernstig beschadigd haar.

Ga Blonder in Eemnes of omgeving. Olaplex is dé garantie om het haar naar ongekende hoogtes te tillen zonder de gebruikelijke beschadiging. Kleurbehandelingen worden door Olaplex eindelijk bevrijd van de angst voor beschadigd haar. Een doorbraak in haarkleuring! Het brengt het haar terug in een gezonde, natuurlijke staat.

Voor alle haartypes
Olaplex is feitelijk op elk haartype getest en het werkt! Aziatisch, Westers, Afro, eerder gekleurd of nooit gekleurd haar.

Maak een afspraak

Haar dat niet zwakker, maar dikker en sterker wordt na een haarkleuring – wie wil dat niet? Iedere vrouw die af en toe een ander haarkleurtje wil, of die geen zin heeft in grijze haren weet het; haren verven is – ondanks dat de producten beter zijn geworden – in principe schadelijk voor je haar. Maar met een nieuwe ontdekking Olaplex Eemnes uit Amerika is daar nu toch verandering in te komen. Als één van de eerste salons in Nederland, en maandelijkse updates uit Amerika mogen wij ons zeker

dé specialist van Eemnes en omgeving noemen.
Olaplex Eemnes
Olaplex Eemnes, zo heet het, werd ontwikkeld in Californië. Dit wondermiddel is genoemd naar de gelijknamige molecule Olaplex, die het haar beschermt tegen beschadigingen, veroorzaakt door chemische behandelingen. Bovendien bleek dat het niet alleen beschadigingen voorkomt, maar dat veel klanten ook zeiden dat hun haar na gebruik sterker, gladder en voller aanvoelde. Olaplex is een middel dat uw kapper kan gebruiken om de haarverf mee te mengen. Dit heet de Olaplex Bond Multiplier. Na het uitspoelen, wordt vervolgens de Olaplex Bond Perfector aangebracht en voilá, het haar kan er weer tegen! Kappers in Amerika zijn laaiend enthousiast en nu is dit middel ook verkrijgbaar bij Olaplex Eemnes Flash Hair.