WELLA

Rijke permanente kleuring voor een langdurige resultaat, en een enorme glans. Wil jij 100% grijsdekking? Wil jij een rijke volle kleur? Wil je extra oplichtende blondnuances?

Als een krachtige, expressieve kleur de look voor jou is dan is Color ID perfect jouw kleuring! De genoemde prijs is een vanaf prijs. De uiteindelijke prijs is afhankelijk van de lengte, dikte en kwaliteit van je haar, en wordt vastgesteld en besproken in de salon.Voor de eerste keer ooit , is het mogelijk kleur naast kleur te plaatsen zonder folie! Onze meest intuïtieve kleuren aanpak Nieuw gemixte resultaten : Zachte transities zelfs van contrasterende tonen. 98% van de klanten die een

Color ID

hebben gehad zou ze opnieuw nemen! Shades van maximaal 3 niveaus van diepte elkaar. Uitzondering: niet aanbevolen bij gebruik van extreme tonale verschillen zoals levendig rood en blondjes.

Maak een afspraak

MIXEN

Advies samenstelling

Voeg alleen toe aan Koleston Perfect of ILLUMINA COLOR, met Welloxon perfect voor de beste kleurresultaten waar je van houd. Mixratio:

Kleur en Wellexon Perfect en COLOR ID toevoeging.
10: 10: 1 voor Koleston perfect basis schaduwen en ILLUMINA COLOR.
10: 20: 2 voor Koleston perfect special blonde schaduwen.

Maak een afspraak

TOEPASSING

Advies samenstelling

Toepassing op droog haar met de spatels en beeldhouwen de kleur door de hand op enigerlei wijze , vorm of richting, een uniek ontworpen multi- klankkleur resultaat te krijgen zonder gebruik van folies of andere scheiders .

COLOR ID kan worden gebruikt om één kleur harmonieus naast elkaar vermengen . Om dit effect te bereiken :
Breng kleur aan de wortels pas , dan gelden andere kleur op het midden stukken worden aan de uiteinden zodat er geen ruimte tussen de twee kleuren ; en / of
Sorteer de kleuren naast elkaar, te beginnen met één kleur op een sectie , dan een ander kleur op de sectie ernaast .
Beeldhouwen en plaats strengen / secties als u wilt voor de ontwikkeling van de tijd.

Ontwikkelingstijd zoals gewoonlijk gebruiksaanwijzing van Koleston Perfect of ILLUMINA kleur, met of zonder warmte .


Maak een afspraak