BALAYAGE BAARN.

Er is een nieuwe revolutie opgestaan dit voorjaar, en dat is balayage. Wat balayage Baarn precies inhoudt, dat vertellen we je natuurlijk graag.

Denk aan sunkissed haar, subtiele highlights en babylights... Dat is balayage. Highlights worden op zo'n manier in je haar gezet, dat het heel natuurlijk oogt en daardoor ziet je haar er meteen gezonder uit. Zelfs als je heel blond haar hebt, kan deze techniek toegepast worden: de zogenoemde babylights worden heel fijn op je haar ingezet waardoor je een sunkissed look creëert. Voor de balayage techniek worden vooral zachte, lichte tinten gebruikt, zoals cool beige en baby blond, die als subtiele vegen aan de oppervlakte van je haar worden aangebracht. Bekijk hiernaast voorbeelden van de balayage trend, dé haartrend voor 2018 bij Flashhair voor balayage Baarn voor alle haartypes

Flash Hair voor de mooiste kleurbehandelingen, dè kapsalon voor dames en heren waar u uw haren laten kleuren

Bent u op zoek naar een nieuwe look of professionele kleurbehandeling? Uw topstyliste Pauline is gespecialiseerd in de nieuwste knip en kleurtechnieken. Haar dat natuurlijk valt, uw persoonlijkheid volgt en gewoon altijd goed zit. Lijkt het eenvoudig? Niets is minder waar. Pauline, uw talentvolle styliste voor balayage Baarn, werkt op topniveau en zal alles in het werk stellen om uw coupe "van nature" prachtig te laten vallen. Het is een "vakidioot" die ervaring en creativiteit combineert om tot een verbluffend eindresultaat te komen.

Haar dat niet zwakker, maar dikker en sterker wordt na een haarkleuring met olaplex – wie wil dat niet? Iedere vrouw die af en toe een ander haarkleurtje wil, of die geen zin heeft in grijze haren weet het; haren verven is – ondanks dat de producten beter zijn geworden – in principe schadelijk voor je haar. Maar met een nieuwe techniek uit Amerika is daar nu toch verandering in te komen. Als één van de eerste salons in Nederland, en maandelijkse updates uit Amerika mogen wij ons zeker dé specialist van Baarn en omgeving noemen.

Balayage Baarn- Kleurrijke styling door specialisatie van uw Topstyliste Pauline

De kleur- en kniptechnieken zijn innoverend en volgen de laatste trends. Er worden regelmatig nieuwe cursussen en workshops gevolgd om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en inzichten en u daarmee het beste van het beste te kunnen bieden bij onze kapsalon in Almere. Wij helpen je om het voor jou ideale kapsel te creëren. Wil je alleen de punten bijgeknipt hebben, ga je voor een nieuwe haarkleur of is het tijd voor een compleet nieuwe coupe? Wij kijken naar je haartype, je lichaamshouding en de vorm van je gezicht en baseren daar ons advies op. Samen met jou vinden we het kapsel met olaplex Naarden dat precies bij je past. Met als uitgangspunt: mooi en gezond haar. Voor onze kleurspecialisaties maken wij ter ondersteuning graag gebruik van Olaplex.

Heb je lang haar, krullen, stug haar, of is je haar juist heel fijn? Bij de kleurbehandeling met balayage Naarden kun je door gebruik te maken van de producten van Redken en Olaplex, kunnen we ieder haartype de behandeling geven die het nodig heeft. Voor elk haartype is er een verzorgingslijn, zodat we zonder problemen een prachtige nieuwe look kunnen creëren. Wij gaan voor hoge kwaliteit, gecombineerd met een betaalbare prijs. Ben je nieuwsgierig? Loop gewoon eens binnen bij de Flashhair voor vrijblijvend advies!

De kleurbehandeling kapper van balayage Baarn die werkt volgens de laatste trends en technieken

Uw Topstyliste, Pauline, is gespecialiseerd in de nieuwste balayage knip en kleurtechnieken en Olaplex. Je zal je snel vertrouwd voelen omdat wij veel waarde hechten aan uitgebreide en persoonlijke aandacht. Wij bieden je een deskundig advies tegen zeer aantrekkelijke tarieven.
Maak een afspraak

Laat uw gegevens achter, en wij nemen spoedig contact met u op, of plan direct uw afspraak in.


  captcha


  Flash Hair

  Tel: 036-8415544

  e-mail: info@flashhair.nl


  Volg ons:

  Olaplex Naarden