Hairstyling met Highlights Kapsalon Almere

De Highlights specialisten vindt u bij Highlights kapper Almere

Wilt u uw huidige haarkleur transformeren naar een moderne glamoureuze trendkleur en droomt u over een spetterende en subtiele natuurtint, metallic tinten, pastels, vibrance of vivids kleuren? In tegenstelling tot een klassieke balayage of highlights vereisen deze diensten vaak de toepassing van meer dan één kleur, meerdere stappen en verschillende hoeveelheden formules om het gewenste resultaat te bereiken. Soms duurt het meer dan één sessie om de gewenste tint te krijgen, afhankelijk van de haar conditie en van de huidige kleur van je haar. Deze aanvullende diensten of stappen worden weergegeven in de eindafrekening. Als je nog steeds niet weet welke stijl je moet kiezen, adviseren wij je graag over de mogelijkheden van Highlights Kapsalon Almere, zodat je gemakkelijker kunt kiezen.

Wat zijn de verschillen tussen Highlights en Lowlights en Balayage?

Highlights

Sunkissed hair, au naturelle of ‘on trend’. Nieuw seizoen, nieuwe kleur! Met highlights, lowlights en balayage geven wij je haar het effect dat jij wil.

Hightlighten blijft een populaire kleurtechniek. We maken streepjes in je haar die lichter zijn dan je eigen haarkleur. Dit geeft je haar meer diepgang en textuur. Wie wil nou niet een sunkissed look!

Lowlights

Lowlights zijn het tegenovergestelde van highlights. We maken streepjes in je haar die donkerder zijn dan je eigen haarkleur.

Balayage

Ga je voor au naturelle en wil je net iets anders dan je eigen kleur. Kies dan voor balayage. Balayage is Frans voor ‘vegen’. De kleur wordt met een kwast op het haar geveegd, waardoor er een zachte, subtiele overgang ontstaat.

PLAN UW AFSPRAAK IN

Gemakkelijk en snel aangeven op welke dag
je je afspraak wilt inplannen

Bij flashhair kunt u vanaf nu uw afspraak online inplannen,
gemakkelijk en snel. Wij nemen na uw aanvraag altijd telefonisch contact op om de afspraak te bevestigen en een definitieve tijd voor de betreffende datum door te geven.

Andere vragen? Neem contact met ons op

Vraag vrijblijvend advies.

  captcha

  Voor de mooiste Highlights gaat u naar Highlights Kapsalon Almere Flashhair

   

  Highlights of Kleuren bij Highlights Hairstyling Almere

  Hoe worden Highlights gezet?

  Er bestaan verschillende manieren om Highlights te zetten. Voorheen werd er veel gewerkt met een soort van badmuts met gaatjes erin waar steeds kjes haar doorheen getrokken werden om deze vervolgens lichter te verven. Deze manier wordt nog steeds wel gebruikt maar dan wel in kort haar. Een andere manier, die meer gebruikt wordt, is de folietechniek. Hiermee kun je gemakkelijker dichter bij de aanzet van het haar komen en je kunt de highlights met deze techniek ook gemakkelijk bijwerken als er uitgroei is. De folietechniek is wel een nauwkeurig werkje dat veel tijd vergt. Met highlights kun je ook met kleuren spelen, je kunt meerdere kleuren gebruiken, dit noemen we ook wel lowlights. Tegenwoordig zijn de teasylights heel erg in, dit zorgt ervoor dat je niet iedere 2 maanden bij de kapper zit om het bij te werken, deze techniek heeft iets minder onderhoud nodig. Zo kunnen we spelen met technieken die voor een ieder van pas kan komen.

  Zijn highlights geschikt voor fijn en teer haar?

  Highligts laten zetten door specialist in Almere

  Als je je haar wilt laten verhelderen met Highlights kapsalon Almere is het nodig om peroxide te gebruiken. Peroxide kan agressief zijn voor fijn haar of haar dat niet in een goede conditie is, waardoor het haar extra droog en beschadigd kan worden. Er bestaan verschillende sterktes peroxide in Haarkleuringen maar zullen nooit hoger gaan dan 6%. Als je kiest voor een kleur die bijvoorbeeld maar 1 of 2 tinten lichter is dan je eigen haarkleur, is het misschien wel mogelijk. Laat je kapper daarvoor eerst goed de conditie van je haar analyseren. Wanneer we highlights in Almere zetten doen we dit uitsluitend met Olaplex, dit zorgt ervoor dat we meer zekerheid hebben met betrekking tot de kwaliteit van jouw haren.

  Highlights of Geavanceerde kleurcorrectie bij Highlights specialist Almere

  Maak een afspraak bij de kleurenspecialist van Almere?

  Heb je je haarkleur veranderd en ben je gefrustreerd omdat het er niet uitziet zoals je hoopte? Bleef je achter met een gevlekte en ongelijke kleur? Of wil je simpelweg de huidige kleur van je haar naar helemaal iets anders veranderen? Maak je dan geen verdere zorgen! Wij kunnen je helpen om de haartint en kleur te bereiken die je zo graag wilde hebben. ​

  BELANGRIJK: Waarom is een voorafgaand kleuradvies belangrijk? Een consultatie voorafgaand aan de behandeling helpt ons om de fysieke staat van je haar grondig te bekijken en te evalueren, iets dat onmogelijk telefonisch kan, en het verzekert ons ervan dat we geen fouten maken in de communicatie. Om deze reden geven we telefonisch of via tekstbericht geen tarief of exacte prijs. Na een gedetailleerde consultatie in ons salon, geven we je een algemeen beeld van de mogelijkheden en wat is aanbevolen voor jouw haartype.

  De specialiste voor kleurbehandelingen vindt u bij Highlights Kapper Almere

   

  Highlights zelf zetten of bij Highlights specialist Almere

  Highlights specialist Almere voor Highlights blond haar

  Meer diepte en textuur creëer je gemakkelijk in het haar met highlights, lowlights, babylights of teasylights. Wij leggen je graag uit wat het verschil is tussen deze technieken. Highlights kunnen gezet worden over het hele hoofd of maar een gedeelte. Dit wordt ook wel Half Head Highlighting en Full Head Highlighting genoemd. Het verschil zit hem in de hoeveelheid folies die er worden gebruikt en de plaatsing van de folies. De prijs verschilt ook.De prijs wordt bepaalt naar de hoeveelheid folies en materiaal er nodig is. Iemand die een full head highlights wil laten zetten met heel veel lang haar zal qua prijs duurder uit zijn als iemand met beduidend korter en minder haar.

  Welke highlights passen het beste bij jouw? Highlights zijn de beste keus bij donkerdere haarkleuren. Lowlights worden het meest gezet bij licht haar om diepte te creëren. Naast de haarkleur is het ook belangrijk om naar de huidskleur te kijken. Sommige huidskleuren hebben een warme ondertoon en andere een koele. Houdt hier rekening mee bij het kiezen van een haarkleur en ga mee in de toon van de huid voor het meest natuurlijke resultaat

  Wat zijn de kosten voor het zetten van Highlights kapsalon Almere

  Hou duur is het om Higlights of Lowlights te laten zetten

  De kosten voor het laten zetten van Highlights of Lowlights zijn geheel afhankelijk van verschillende factoren. Zo is de lengte van uw haar, de ondergrond van uw haar, de aantal kleuringen en het gebruik van producten van invloed op de uiteindelijke prijs bij Highlights specialisten Almere.

  Onze colorexperts weten door hun jarenlange ervaring precies welke highlights of lowlights (of een combinatie daarvan) bij jou passen. Daarbij kijken we natuurlijk wel naar het totaalplaatje. Welke stijl heb jij, wat is het model van je kapsel en welke highlights of lowlights passen daar perfect bij? Highlight kapper Almere laat je niet vertrekken zonder het door jou gewenste resultaat! Indien u van te voren even langs kunt komen kunnen wij u een geheel vrijblijvend advies geven met een prijsindicatie op maat.

  Overige vragen? Bel nu direct

  De kapsalon in Almere voor Highlights, Lowlights en Balayage vind u bij Flashhair

  Wat klanten vertellen over website laten maken vergelijken Almere


  121 beoordelingen met een gemiddelde score van 4.7- / - 5.0