OLAPLEX BUSSUM.

Nu alle kleurbehandelingen, olaplex Bussum,zelfs platina blond,zonder beschadigingen en sterker dan ooit. Hersteld ernstig beschadigd haar.

Voor de mooiste kleurtechnieken gaat u naar olaplex Bussum. Olaplex is dé garantie om het haar naar ongekende hoogtes te tillen zonder de gebruikelijke beschadiging. Kleurbehandelingen worden door Olaplex eindelijk bevrijd van de angst voor beschadigd haar. Een doorbraak in kleuringen! Het brengt het haar terug in een gezonde, natuurlijke staat. Voor alle haartypes
Olaplex is feitelijk op elk haartype getest en het werkt! Aziatisch, Westers, Afro, eerder gekleurd of nooit gekleurd haar.

Flash Hair voor de mooiste kleurbehandelingen, dè kapsalon voor dames en heren waar u uw haren laten kleuren

Bent u op zoek naar een nieuwe look of professionele kleurbehandeling? Uw topstyliste Pauline is gespecialiseerd in de nieuwste knip en kleurtechnieken. Haar dat natuurlijk valt, uw persoonlijkheid volgt en gewoon altijd goed zit. Lijkt het eenvoudig? Niets is minder waar. Pauline, uw talentvolle styliste voor olaplex Bussum, werkt op topniveau en zal alles in het werk stellen om uw coupe "van nature" prachtig te laten vallen. Het is een "vakidioot" die ervaring en creativiteit combineert om tot een verbluffend eindresultaat te komen.

Haar dat niet zwakker, maar dikker en sterker wordt na een haarkleuring – wie wil dat niet? Iedere vrouw die af en toe een ander haarkleurtje wil, of die geen zin heeft in grijze haren weet het; haren verven is – ondanks dat de producten beter zijn geworden – in principe schadelijk voor je haar. Maar met een nieuwe ontdekking uit Amerika is daar nu toch verandering in te komen. Als één van de eerste salons in Nederland, en maandelijkse updates uit Amerika mogen wij ons zeker dé specialist van Bussum en omgeving noemen.

Olaplex Bussum

Olaplex, zo heet het, werd ontwikkeld in Californië. Dit wondermiddel is genoemd naar de gelijknamige molecule Olaplex, die het haar beschermt tegen beschadigingen, veroorzaakt door chemische behandelingen. Bovendien bleek dat het niet alleen beschadigingen voorkomt, maar dat veel klanten ook zeiden dat hun haar na gebruik sterker, gladder en voller aanvoelde. Olaplex is een middel dat uw kapper kan gebruiken om de haarverf mee te mengen. Dit heet de Olaplex Bond Multiplier. Na het uitspoelen, wordt vervolgens de Olaplex Bond Perfector aangebracht en voilá, het haar kan er weer tegen! Kappers in Amerika zijn laaiend enthousiast en nu is dit middel ook verkrijgbaar bij Flash Hair.

Olaplex Bussum - Kleurrijke styling door specialisatie

De kleur- en kniptechnieken zijn innoverend en volgen de laatste trends. Er worden regelmatig nieuwe cursussen en workshops gevolgd om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en inzichten en u daarmee het beste van het beste te kunnen bieden bij onze kapsalon in Almere. Wij helpen je om het voor jou ideale kapsel te creëren. Wil je alleen de punten bijgeknipt hebben, ga je voor een nieuwe haarkleur of is het tijd voor een compleet nieuwe coupe? Wij kijken naar je haartype, je lichaamshouding en de vorm van je gezicht en baseren daar ons advies op. Samen met jou vinden we het kapsel met olaplex Bussum dat precies bij je past. Met als uitgangspunt: mooi en gezond haar. Voor onze kleurspecialisaties maken wij ter ondersteuning graag gebruik van Olaplex.

Heb je lang haar, krullen, stug haar, of is je haar juist heel fijn? Bij de kleurbehandeling met olaplex Bussum kun je door gebruik te maken van de producten van Redken en Olaplex, kunnen we ieder haartype de behandeling geven bij kleurbehandeling Almere Stad die het nodig heeft. Voor elk haartype is er een verzorgingslijn, zodat we zonder problemen een prachtige nieuwe look kunnen creëren. Wij gaan voor hoge kwaliteit, gecombineerd met een betaalbare prijs. Ben je nieuwsgierig? Loop gewoon eens binnen bij de kleurbehandeling Almere voor vrijblijvend advies!

De kleurbehandeling kapper van olaplex Bussum die werkt volgens de laatste trends en technieken

Uw Topstyliste, Pauline, is gespecialiseerd in de nieuwste knip en kleurtechnieken en Olaplex. Je zal je snel vertrouwd voelen omdat wij veel waarde hechten aan uitgebreide en persoonlijke aandacht. Wij bieden je een deskundig advies tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Flashhair is gevestigd in Almere Haven een compleet verbouwd, flitsend gerestyled en mooi ingericht pand.
Maak een afspraak

Laat uw gegevens achter, en wij nemen spoedig contact met u op, of plan direct uw afspraak in.


  captcha


  Flash Hair
  Kimwierde 33
  1333 DC Almere

  Tel: 036-8415544

  e-mail: info@flashhair.nl


  Volg ons: